Αδιανόητη βαρβαρότητα Ιρακινού μετανάστη όταν είδε την κόρη και τη γυναίκα του να πνίγονται

Αδιανόητη βαρβαρότητα Ιρακινού μετανάστη όταν είδε την κόρη και τη γυναίκα του να πνίγονται

Οι ιταλικές αρχές συνέλαβαν έναν 27χρονο Ιρακινό μετά την καταγγελία μιας 38χρονης Ιρακινής ότι ο άνδρας αυτός, μόλις είδε ότι βούλιαζε το σκάφος τους και πνιγόταν η κόρη του και η γυναίκα του, “τρελάθηκε”. Βίασε και στραγγάλισε την 16χρονη κόρη της καταγγέλλουσας μητέρας, κάτι που φέρονται να επιβεβαιώνουν και άλλοι διασωθέντες ναυαγοί.

Το σκάφος είχε αποπλεύσει στις αρχές Ιουνίου από την Τουρκία και μετέφερε 75 Ιρακινούς και Σύρους. Στις 16 του μήνα, και ενώ το πλοιάριο βρισκόταν περίπου 120 μίλια ανοιχτά των ακτών της Καλαβρίας, η μηχανή άρπαξε φωτιά. Ο κόσμος πανικοβλήθηκε μια που το σκάφος ήταν κατάμεστο.

Ο φόβος σε συνδυασμό με τις σπασμωδικές προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς, έκαναν το ιστιοφόρο να αρχίσει να βάζει νερό και όσοι ήταν στο εσωτερικό πνίγηκαν. Ανάμεσα στους δεκάδες που πνίγηκαν, ήταν και η κόρη και η γυναίκα του 27χρονου. Μόνον 12 άτομα διασώθηκαν, μεταξύ των οποίων ο δράστης και η μάνα που είδε το κορίτσι της να βιάζεται και να στραγγαλίζεται. Σύμφωνα με τη μάνα και δύο μάρτυρες, ο 27χρονος αλλόφρων επιτέθηκε στην άτυχη έφηβη την ώρα που το ιστιοφόρο (που μπορείτε να το δείτε στο βίντεο) βούλιαζε.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι