Αδιόρθωτος Τραμπ: Παίρνω εξιτήριο, μη φοβάστε τον ιό, έχουμε θαυμάσια φάρμακα

Επιστολή αμερικανών βουλευτών σε Μπάιντεν για την πώληση F-16 στην Τουρκία

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που μόλις χτες έλεγε “φοράτε μάσκες, να προσέχετε, είναι μεγάλη δοκιμασία” σήμερα σε νέο tweet λέει  ανακοίνωσε ότι θα πάρει εξιτήριο στις 06:30 (τοπική ώρα) από το στρατιωτικό νοσοκομείο, ότι αισθάνεται εξαιρετικά και ότι χάρη στην υπό τον Τραμπ κυβέρνηση η χώρα ανέπτυξε θαυμάσια φάρμακα.

Συστήνει στον κόσμο να μη φοβάται τον ιό, να μην τον αφήνει να καθορίζει τη ζωή του και διαβεβαιώνει ότι νιώθει 20 χρόνια νεότερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήδη ασκούσε από την Κυριακή πιέσεις για να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, φοβούμενος ότι θα φανεί “αδύναμος” στην κοινή γνώμη και ότι θα πέσουν ακόμα περισσότερο τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι