Αεροδρόμιο “Μακεδονία”: Αναστάτωση ύστερα από πληροφορία για βόμβα σε βαλίτσα

Ρόδος: Συνελήφθη Αμερικανίδα για βιασμό 20χρονης

Ταλαιπωρήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι επιβάτες της πτήσης 511 από τη Στουτγκάρδη για τη Θεσσαλονίκη.

Ενώ το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην ώρα του, λίγο μετά τις 22.30, στο αεροδρόμιο και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, δεν τους παρέδιδαν τις αποσκευές τους, για περισσότερο από 2,5 ώρες, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Ύστερα από ώρες, η αεροπορική εταιρεία ενημέρωσε ότι δεν ευθύνεται η ίδια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο λόγος της καθυστέρησης ήταν ότι στις αστυνομικές αρχές έφτασε η πληροφορία για ενδεχόμενη ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού σε κάποια από τις βαλίτσες, η οποία, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε.

Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, έγινε ενδελεχής έλεγχος σε όλες τις αποσκευές, χωρίς ευτυχώς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο.

Τελικά, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, παραδόθηκαν στους περισσότερους επιβάτες οι αποσκευές τους και αποχώρησαν από το αεροδρόμιο, ενώ οι υπόλοιπες θα παραδοθούν σήμερα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι