Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού στη Θεσσαλονίκη – Νεκρός ο οδηγός

Νεκρός 59χρονος - Τον παρέσυρε φορτηγό ενώ άλλαζε λάστιχο στην Εγνατία Οδό

Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα, όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πινακίδα, δύο δέντρα και κολώνα φωτισμού.

Το συμβάν, σημειώθηκε στη διασταύρωση Παλαιού Σταθμού με Βουτυρά, στο ρεύμα εισόδου προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά το εμπορικό κέντρο One Salonica.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η κολώνα φωτισμού επάνω στην οποία προσέκρουσε ο άτυχος οδηγός, έπεσε επάνω σε δύο άλλα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα που περίμεναν στο φανάρι στο αντίθετο ρεύμα.

Τα αυτοκίνητα υπέστησαν υλικές ζημιές, αλλά ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός. Προανάκριση για το συμβάν πραγματοποιεί η υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι