Αυτοπροτάθηκε ακροδεξιός για το πολεμικό συμβούλιο στο Ισραήλ

Φονικό πλήγμα του Ισραήλ σε κατοικία εργαζομένων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στη Γάζα

Ο υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας του Ισραήλ, ο ακροδεξιός Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ, επικεφαλής του κόμματος «Εβραϊκή Ισχύς», ζήτησε απαιτητικά να λάβει θέση στο πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ μετά την παραίτηση του Μπένι Γκαντς.

«Ως υπουργός, ηγέτης κόμματος και σύμμαχος πρώτης γραμμής στο συνασπισμό, απαιτώ να συμπεριληφθώ στο πολεμικό συμβούλιο για να συμμετάσχω στην πολιτική άμυνας του Ισραήλ», δήλωσε ο Μπεν Γκβιρ στον λογαριασμό του στο Telegram. Μετά την παραίτηση του ο Γκαντς πάντως, θεωρείται φαβορί για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού σε περίπτωση πτώσης της κυβέρνησης Νετανιάχου και προκήρυξης πρόωρων εκλογών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι