VIDEO

Αυτόπτης στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων: “Κανείς δεν κινήθηκε, αυτός φώναζε ‘θα σε σκοτώσω’ με το μαχαίρι στο χέρι”

Αυτόπτης στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων: “Κανείς δεν κινήθηκε, αυτός φώναζε ‘θα σε σκοτώσω’ με το μαχαίρι στο χέρι”

«Την κυνηγούσε με το μαχαίρι και φώναζε θα σε σκοτώσω, και η γυναικα φώναζε, δεν βγήκε κανείς από το τμήμα», λέει αυτόπτης μάρτυρας της στυγερής δολοφονίας της 28χρονης από τον πρώην σύντροφο της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Ο αυτόπτης είδε το δράστη να κυνηγάει την κοπέλα οδηγώντας μηχανάκι με το ένα χέρι και κρατώντας στο άλλο μαχαίρι.

Όπως είπε ο αυτόπτης ούτε η αστυνομικός από το φυλάκιο έκανε κάποια κίνηση αποτρεπτική για το δράστη, αλλά ούτε και κανένας άλλος από το τμήμα, ενώ η 28χρονη έτρεχε να σωθεί, με τον 39χρονο πρώην σύντροφό της να την κυνηγάει εποχούμενος. Ο αυτόπτης μάρτυρας της ώρα της δολοφονίας στους Αγίους Αναργύρους αποβιβαζόταν από το λεωφορείο.

«Κατέβαινα από το λεωφορείο και άκουσα τη κοπέλα να φωνάζει ‘με απειλεί, με κυνηγάει να με σκοτώσει’. Ξαφνικά είδα έναν άνδρα να τρέχει με το μηχανάκι. Ο άνδρας που ήταν στο μηχανάκι και κυνηγούσε την κοπέλα για 100 μέτρα φώναζε ‘θα σε σκοτώσω’».

Ο 39χρονος όπως λέει ο αυτόπτης μάρτυρας κατάφερε να τη φτάσει με το μηχανάκι και της κατέφερε απανωτές μαχαιριές. «Δεν αντέδρασε κανείς», είπε ο αυτόπτης για όσους είχαν υπηρεσία εκείνη τη στιγμή (10:30μ.μ.) στο αστυνομικό τμήμα. Ο νέος σύντροφός της που την συνόδευσε για την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, αλλά και οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι αιφνιδιάστηκαν και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, όμως ο αυτόπτης δίνει πολύ διαφορετική εικόνα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο δράστης που έχει συλληφθεί νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι