Άγκυρα: Γιατί το… Mega προέβαλε «τρομοκρατική προπαγάνδα του Γκιουλέν»

Στις 6 Οκτωβρίου και με νέα σύνθεση οι διερευνητικές με την Τουρκία

Με το τηλεοπτικό κανάλι Mega τα έβαλε η Τουρκία χαρακτηρίζοντας «τρομοκρατική προπαγάνδα» τις δηλώσεις του Φετουλάχ Γκιουλέν, τις οποίες προέβαλε ο σταθμός, επ΄ευκαιρία της εκδόσεως βιβλίου με τη βιογραφία του στην Ελλάδα.

«Σε μια διαδικτυακή εκδήλωση στην Ελλάδα και σε τηλεοπτική εκπομπή, έγινε δημόσια προπαγάνδα της αιματηρής τρομοκρατικής οργάνωσης FETO. Είναι δυσάρεστη εξέλιξη που δεν μπορεί επ’ ουδενί να αιτιολογηθεί με την ελευθερία του Τύπου και της έκφρασης. Ωστόσο, παρατηρείται ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ασφαλές καταφύγιο για τα μέλη της FETΟ» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι, ο οποίος προσέθεσε ότι  «Η Τουρκία καλεί την Ελλάδα να ανταποκριθεί στα αιτήματά της και να εκδώσει τα μέλη της οργάνωσης FETO, να παγώσει περιουσιακά τους στοιχεία και να αποτρέψει την προπαγάνδα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι