Αγνοείται στον Ευβοϊκό ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης, ο οποίος έφυγε με σκάφος από την Ερέτρια, όπου έχει εξοχικό, για μια μικρή βόλτα στα νησάκια απέναντι. Η σύζυγός του ενημέρωσε την αστυνομία και το λιμενικό, που διεξήγαγαν έρευνες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr έχει βρεθεί το σκάφος και το Λιμενικό αναζητά τον 78χρονο πρώην υπουργό, ο οποίος είχε πάει βόλτα στο Ασπρονήσι. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχει και η Αστυνομία.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Για έρευνες από σκάφη του Λιμενικού για τον εντοπισμό 77χρονου ημεδαπού στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας κάνει λόγο η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού. Στην περιοχή σπεύδει και ομάδα δυτών ενώ πρόκειται να απογειωθεί και ελικόπτερο για να συνδράμει στις έρευνες. Έρευνες διενεργούνται από δύο πλωτά σκάφη και δύο Α/Κ σκάφη προς εντοπισμό αγνοούμενου 77χρονου ημεδαπού στη θαλάσσια περιοχή Ερέτριας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι