Αγνοούμενος Μεσολογγίου: Στο κάδρο 36χρονος – Νέα προσαγωγή του κρεοπώλη, διότι είπε “είναι πεθαμένος, δεν θα τον βρουν”

Αγνοούμενος Μεσολογγίου: Στο κάδρο 36χρονος – Νέα προσαγωγή του κρεοπώλη, διότι είπε “είναι πεθαμένος, δεν θα τον βρουν”

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 30χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με τις Αρχές να προχωρούν απόψε σε νέα προσαγωγή του 50χρονου κρεοπώλη

Ο κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο Μπάμπη Κούτσικο ζωντανό πριν από 13 ημέρες, και που βρέθηκε μαζί του νύχτα σε ερημική τοποθεσία, προσήχθη εκ νέου στο αστυνομικό τμήμα για δύο λόγους.

Ο ένας είναι ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για ανάμιξη τρίτου ατόμου, ενός 36χρονου –κοινού φίλου του αγνοούμενου και του κρεοπώλη. Στο άτομο αυτό ο κρεοπώλης έστειλε μήνυμα από την ερημική περιοχή όπου εξαφανίστηκε ο Κούτσικος. Επισης το κινητό και των τριών ανδρών έχει “πιαστεί” περίπου ταυτόχρονα από την ίδια κεραία. Το άτομο αυτό είτε σχετίζεται με την εξαφάνιση του Κούτσικου είτε γνωρίζει για αυτήν πολλά. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο ο κρεοπώλης να έστειλε τα μηνύματα προς τον 36χρονο σκόπιμα, για να προκαλέσει σύγχυση στις αρχές, να τον φέρει σε ύποπτη τοποθεσία και να τον παρουσιάσει ως ύποπτο.

Ο δεύτερος λόγος που προσάγεται είναι ότι ένας ποινικός είπε στους αστυνομικούς, ότι την πρώτη φορά που προσήγαγαν τον κρεοπώλη στο τμήμα και τον είχαν στο κρατητήριο επειδή βρήκαν στο ΙΧ του ένα μαχαίρι, ο 50χρονος γύρισε και του είπε “δεν θα πω σε κανέναν ποτέ τι έκανα”, και ενώ δεν είπε “τον σκότωσα”, φέρεται να είπε “άδικα τον ψάχνουνε, πεθαμένος είναι, δεν θα τον βρούνε”. Η “μαρτυρία” του ποινικού δεν ξέρουμε αν είναι αξιόπιστη.

Η βεβαιότητά του κρεοπώλη πάντως για το θάνατο του Μπάμπη Κούτσικου προκύπτει και από το γεγονός ότι ενώ ο αγνοούμενος του είχε δανείσει πολλά χρήματα και ήταν φίλοι, όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή του και όλοι έψαχναν να τον βρουν, αυτός σηκώθηκε το επόμενο πρωινό και πήγε σε ορεινό χωριό “για κυνήγι” όπως δήλωσε.

Η αστυνομία αυτή τη φορά θα επιμείνει περισσότερο και στις αντιφάσεις στις οποίες έχει περιπέσει ο κρεοπώλης, δηλώνοντας ως άλλοθι για αυτές, ότι “κάπνισε λίγο χασίς τη βραδιά που χάθηκε ο Μπάμπης και είχε θολούρα και δεν θυμόταν τίποτα”.

Νωρίτερα σήμερα η μητέρα και οι δύο αδερφές του Μπάμπη Κούτσικου κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά αγνώστων δραστών και μήνυση για ψευδή κατάθεση κατά του 50χρονου. Το σημαντικότερο ψέμα που είπε πάντως είναι ότι άφησε τον Κούτσικο στην Εθνική περίπου στις 20:30 και ότι γύρισε αμέσως σπίτι του, ενώ περιφερόταν σε άλλα σημεία και γύρισε στο σπίτι μιάμιση ώρα αργότερα. Επίσης επιβαρυντικό στοιχείο είναι διέγραψε το ιστορικό των μετακινήσεων από το GPS.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι