Αγνοούνται δύο Ρεθυμνιώτες – Τους παρέσυρε στα ανοιχτά ξαφνικός βοριάς

Αγνοούνται δύο Ρεθυμνιώτες – Τους παρέσυρε στα ανοιχτά ξαφνικός βοριάς

Σε συναγερμό τέθηκαν οι λιμενικές υπηρεσίες των Σφακίων όταν ενημερώθηκαν ότι αγνοούνται δυο άτομα που βγήκαν με κανό στη θάλασσα.

Οι δύο αγνοούμενοι φέρονται να ειδοποίησαν οι ίδιοι τις λιμενικές αρχές στη 1:00 το μεσημέρι δηλώνοντας ότι έχουν παρασυρθεί 1,5 ναυτικό μίλι (περίπου 2,2 χλμ.) ανατολικά των Σφακίων. Πρόκειται για δύο Ρεθυμνιώτες οι οποίοι ξεκίνησαν από τη Χώρα Σφακίων με κανό σήμερα το πρωί κινούμενοι στα νότια παραλία, ωστόσο ξαφνική ενίσχυση βοριάδων τους παρέσυρε στα ανοιχτά.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους συμμετέχει το πλωτό 121 του Λιμενικού Σταθμού Χώρας Σφακίων και ιδιωτικά σκάφη, ενώ έρευνες γίνονται και από ξηράς από την Ελληνική Αστυνομία. Αναμένεται από αέρος συνδρομή με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Παρά το γεγονός ότι οι άνεμοι αυτή την ώρα έχουν εξασθενήσει, δεν έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός τους, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι