Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πάτρα και άρπαξαν χρηματικό πόσο

Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πάτρα και άρπαξαν χρηματικό πόσο

‘Αγνωστοι δράστες ανατίναξαν τις νυχτερινές ώρες ΑΤΜ που ήταν εγκατεστημένο στην πρόσοψη σούπερ – μάρκετ, στην περιοχή Οβρυά, της Πάτρας και κατάφεραν να πάρουν άγνωστο μέχρι τώρα χρηματικό πόσο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μηχανή και φορούσαν κράνη, μόλις έφθασαν στο σούπερ μάρκετ τοποθέτησαν εκρηκτική ύλη. Παράλληλα, αντελήφθησαν ότι σε κοντινή απόσταση από το σούπερ μάρκετ βρισκόταν ένα άτομο που επόπτευε εργοτάξιο και του ζήτησαν να απομακρυνθεί από το σημείο.

Κατόπιν, προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ, πήραν άγνωστο αριθμό χαρτονομισμάτων και διέφυγαν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο σούπερ μάρκετ, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση έχουν πάρει κατάθεση από τον άνδρα που βρισκόταν κοντά στο σούπερ – μάρκετ και ταυτόχρονα αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι