Άγνωστοι πετροβόλησαν λεωφορείο με επιβάτες

Λασίθι: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στην Ιεράπετρα

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε αστικό λεωφορείο της Παλλήνης,  κοντά στις εργατικές πολυκατοικίες και ο κόσμος έντρομος αποβιβάσθηκε καθώς έσπασαν τζάμια.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, χθες, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:21, ένα από τα καινούρια λεωφορεία της γραμμής 304 δέχθηκε επίθεση με πέτρες. Όπως, μάλιστα, δήλωσε ένας επιβάτης στο ειδησεογραφικό μέσο, για ελάχιστα εκατοστά γλίτωσε ο ίδιος τον τραυματισμό. «Ήμουν στην πόρτα για να κατέβω, όταν ακούω ένα “μπαμ” και με πέτυχαν κάτι γυαλιά. Βρισκόμουν κοντά στο τζάμι, για αυτό και με πέτυχαν. Όλο το τζάμι είχε καταρρεύσει», είπε ο επιβάτης. «Έτρεξα, όλοι οι άλλοι πήγαν πίσω, δεν ξέραμε τι ήταν, θα μπορούσε να είναι αεροβόλο», είπε. Ο οδηγός εκκένωσε άμεσα το λεωφορείο και κάλεσε την αστυνομία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx