Έκρηξη βόμβας σε συγκρότημα κατοικιών στην Γλυφάδα

Θεσσαλονίκη: Άνδρας σε κατάσταση αμόκ πυροβολούσε στον αέρα! (video)

Τρία ΙΧ υπέστησαν ζημίες από ισχυρή έκρηξη βόμβας που τοποθετήθηκε τα χαράματα σε είσοδο μεγάλου, σχετικά πολυτελούς κτιριακού συγκροτήματος στο κέντρο της Γλυφάδας, στην οδό Οινόης. Η βόμβα προκάλεσε ζημίες στην μεταλλική πύλη και απέσπασε τμήματά της, που εκσφενδονίστηκαν και προκάλεσαν ζημίες σε τρία σταθμευμένα ΙΧ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν προκύπτει μέχρι στιγμής στο συγκρότημα να μένει κάποιος πολιτικός, επιχειρηματίας ή πιθανός “στόχος”, αλλά ούτε και κάποιος ποινικός, εντούτοις το συγκρότημα έχει πάνω από 40 κατοικίες και τεκμαίρεται ότι η “ακτινογραφία” των ενοίκων συνεχίζεται. Ο μηχανισμός τοποθετήθηκε στις 3:45 π.μ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι