Αγοράκι 2,5 ετών πνίγηκε σε βαρέλι με νερό

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Ένα αγοράκι διέλαθε της προσοχής των γονέων του σήμερα στις 4 μ.μ. στο χωριό Λιγόρτυνος στην κεντρική Κρήτη και έπεσε σε βαρέλι.

Όταν οι γονείς αντελήφθησαν τι συνέβη, μετέφεραν το παιδί στο Κέντρο Υγείας του Χάρακα, όπου όμως οι γιατροί δεν μπορούσαν πλέον να κάνουν τίποτα. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το παιδί φαίνεται ότι πέθανε λόγω πνιγμού, ωστόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία διερευνώνται και άγνωστο για ποιο λόγο, αστυνομικοί ερευνούσαν ως αργά απόψε όλη την γύρω περιοχή. Όπως αναφέρουν Κρητικές ενημερωτικές ιστοσελίδες οι γονείς έχασαν για λίγα λεπτά από τα μάτια τους το παιδί και άρχισαν να το αναζητούν. Καθώς έψαχναν στο υπόγειο της αποθήκης, το βρήκαν νεκρό μέσα σε ένα μεγάλο βαρέλι με νερό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι