Αγόρασε νησί για να φορέσει η γυναίκα του μπικίνι….

Αγόρασε νησί για να φορέσει η γυναίκα του μπικίνι….

Κροίσος από το Ντουμπάι, θέλοντας να κάνει το χατίρι της γυναίκας του που ήθελε να βάλει μπικίνι αλλά να μην την βλέπουν και ξένα μάτια, μουσουλμάνος γαρ, θεώρησε λύση να αγοράσει νησί. Η ιδιωτική πισίνα δεν του έφτανε.

Η “επένδυση” εύλογα σχολιάσθηκε αρνητικά, γιατί οι μουσουλμάνοι έχουν αρκετά αρνητική στάση προς το χρήμα  -πιο σαφή από των χριστιανών. Έκριναν την επίδειξη πλούτου σε έναν αραβόφωνο κόσμο που ως επί το πλείστον κυριολεκτικά πεινάει, ως μεγάλη πρόκληση. Κάποιοι πιο cool του επέστησαν την προσοχή γράφοντας “φίλε, με αυτήν που έμπλεξες δεν θα σου μείνει φράγκο”.

H σύζυγος κάνει κάθε μέρα αναρτήσεις με τίτλο “πόσα ξόδεψε για μένα σήμερα ο άντρας μου” και δείχνει τσαβτλάκια των 15000, δαχτυλίδι με διαμάντι του ενός εκατομμυρίου, μεζεδάκια των 6.000 με αποκορύφωμα το νησάκι για να φορά μπικίνι. Η μάλλον έξυπνη σύζυγος έχει 332.000 ακολούθους.

 

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx