Άγριος θάνατος 91χρονου μέσα στο σπίτι του σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας (upd.)

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Άγριο έγκλημα με θύμα έναν άνδρα 91 ετών αποκαλύφθηκε σε οικία στο χωριό Χαλκιόπουλο, στην περιοχή Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας. Από τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, φαίνεται ότι άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στο ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους και τους έδεσαν.

Ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε και έχασε τη ζωή του, ενώ η γυναίκα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται. Ο αστυνομικός διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Γαλαζούλας, ανέφερε ότι όλα τα στοιχεία συντείνουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και οι έρευνες για να διασπιστωθούν τα κίνητρα αλλά και οι δράστες βρίσκονται σε εξέλιξη. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η κατάθεση της συζύγου του θύματος, που αναμένεται να δοθεί όταν η γυναίκα ξεπεράσει την κατάσταση σοκ στην οποία βρίσκεται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx