Αγρότης υπέστη κατάγματα – Ποδοπατήθηκε από αγέλη αγριογούρουνων

Πως οδηγήθηκε στην αυτοκτονία 12χρονος μαθητής , Όλγα Μαύρου

Πολλαπλά κατάγματα υπέστη -χωρίς να κινδυνεύει πάντως η ζωή του-  46χρονος αγρότης που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων μετά την επίθεση που δέχθηκε από αγριογούρουνα. Όπως είπε, τον αιφνιδίασαν και τον ποδοπάτησαν στο χωράφι του έξω από τα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το trikalaopinion.gr, ο 46χρονος, που μένει κοντά στους πρόποδες του Κόζιακα, περίπου 10 χιλιόμετρα δυτικά των Τρικάλων, πήγε με τη μοτοσικλέτα του χθες το βράδυ να ποτίσει τις καλλιέργειές του όταν δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνα. Ενώ βρισκόταν ακόμη στο δίκυκλο, αυτά πετάχτηκαν από παρακείμενο αρδευτικό κανάλι και τον έριξαν κάτω από τη μοτοσικλέτα, τον παρέσυραν και τον ποδοπάτησαν με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι