Αίφνης από απόψε καραντίνα στον οικισμό Ρομά στο Χαλάνδρι

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Τη λήψη πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στον οικισμό  των Ρομά στο Νομισματοκοπείο (στο δήμο Χαλανδρίου) και την κήρυξή του σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αποφάσισε σήμερα η Πολιτική Προστασία λόγω των αυξημένων κρυσμάτων μεταξύ των Ρομά το τελευταίο πενθήμερο.

Αποφασίσθηκε να τεθεί ο οικισμός σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τις 6 μ.μ.απόψε έως τις 19 Απριλίου και απαγορεύεται η έξοδος των κατοικων απο τον οικισμό, εκτος και αν χρειάζονται γιατρό. Αναστέλλονται στον οικισμό οι συναθροίσεις σε οποιοδήποτε χώρο και η περιφέρεια με τον δήμο θα μεριμνήσουν για την τροφοδοσία και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.α.) στους κατοίκους. Η περιοχή θα επιτηρείται από την ΕΛΑΣ και θα γίνονται κάθε τρεις ημέρες από τον ΕΟΔΥ rapid test.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι