Αίγινα: Ελάφι επιτέθηκε σε τουρίστα που πήγε να βγάλει selfie!

Αίγινα: Ελάφι επιτέθηκε σε τουρίστα που πήγε να βγάλει selfie!

Ένα ζευγάρι τουριστών που έχουν επιχειρήσεις στο Μεξικό, πλησίασαν παραπάνω από όσο ενδείκνυται ελάφια στην νησίδα Μονή στα νοτιοδυτικά της Αίγινας. Eνώ ο άνδρας ήταν επικεντρωμένος σε ένα μικρό ελάφι, ένα αρσενικό τον χτύπησε με τα κέρατά του στα πλευρά. Ο τουρίστας δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Ο τουρίστας, Gian Carlo Triacca, ηλικίας 42 ετών, είπε: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Απολαμβάναμε με την Έρικα (σ.σ. την σύζυγό του) την ποικιλόμορφη πανίδα κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, γιατί η περιοχή είναι πλούσια σε άγρια ζωή, και τα ζώα, όπως παγώνια και ελάφια, έμοιαζαν ήμερα και προσιτά». Όμως, οι οδηγίες είναι οι άνθρωποι να μένουν σε απόσταση άνω των 20 μέτρων από τα σχετικά ήμερα ζώα και 100 μέτρων από λύκους και αρκούδες.

Παρά τον σωματικό πόνο, ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που υπέστη μη θανατηφόρα τραύματα. Πάντως το ελάφι αν ήθελε να σκοτώσει το άνθρωπο θα επιτίθονταν με τα κέρατα καθέτως. Το σίγουρα είναι πως γοητεία μιας τέλειας selfie ή φωτογραφίας δεν πρέπει να θεωρείται σημαντικότερη από την αρτιμέλεια ανθρώπων και ζώων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx