Αιώνια πίστη σε Καμμένο και ΑΝΕΛ υπόσχεται ο Φωκάς

Αιώνια πίστη σε Καμμένο και ΑΝΕΛ υπόσχεται ο Φωκάς

Ο Αριστείδης Φωκάς ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιστρέψει στην Ένωση Κεντρώων, δηλώνοντας μάλιστα αιώνια πίστη στον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ.

«Τα πάντα ρει. Που σημαίνει ότι όλα εξελίσσονται, όλα προχωράνε. Η ζωή είναι μια διαρκής έκπληξη. Εγώ όμως για τα επόμενα 100 χρόνια θα μείνω με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, αυτό δεν αλλάζει» δήλωσε ο βουλευτής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Αριστείδης Καμμένος σημείωσε επίσης ότι δεν ήταν καθόλου σωστή η συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα στον Πάνο Καμμένο.

«Μια συμφωνία μεταξύ κυρίων έληξε με μια τραγωδία για τη μια πλευρά. Όπως είπε σωστά ο κ. Καμμένος, πήρε το κεφάλι των ΑΝΕΛ και το πήγε στον Ερντογάν διότι οι εφημερίδες έγραφαν ότι γλιτώσαμε από τον Πάνο Καμμένο» είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε τέλος ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ παράτησε το υπουργείο που «τόσο λάτρευε».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι