Αισιοδοξία: Κατεδάφιση κέντρου πυρηνικών δοκιμών Β. Κορέας

Αισιοδοξία: Κατεδάφιση κέντρου πυρηνικών δοκιμών Β. Κορέας

Η Νότια Κορέα χαιρετίζει την κατεδάφιση του κέντρου πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας, ενόψει και της ιστορικής συνόδου κορυφής Τραμπ – Κιμ.

«Αυτό δείχνει ότι είναι πρόθυμοι να κρατήσουν την υπόσχεσή τους που έκαναν στη διακορεατική σύνοδο κορυφής μέσα από πράξεις και πέρα από λόγια», τόνισε ο εκπρόσωπος της νοτιοκορεατικής προεδρίας σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA ανέφερε ότι η Πιονγκγιάνγκ έχει προγραμματίσει την κατεδάφιση του κέντρου πυρηνικών δοκιμών της, μεταξύ της 23ης και της 25ης Μαΐου, στο πλαίσιο υλοποίησης της δέσμευσης της για την μη συνέχιση των πυρηνικών δοκιμών της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι