Αίτημα Προανακριτικής για το “μπάζωμα” των Τεμπών καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ

Αίτημα Προανακριτικής για το “μπάζωμα” των Τεμπών καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπή για να διερευνήσει τις ευθύνες των υπουργών στο μπάζωμα των Τεμπών θα ζητήσει την επόμενη Τετάρτη ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει να ξεχαστούν οι ευθύνες και οι μνήμες όσων συνήργησαν ή είχαν παραλείψεις για το έγκλημα των Τεμπών. Ως εκ τούτου το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αποφάσισε να καταθέσουμε αίτημα για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για όσους ευθύνονται για το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος», ανέφερε στην δήλωση του ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς. Κάλεσε τα κόμματα του προοδευτικού χώρου να συνηγορήσουν και να συνυπογράψουν το αίτημα και έκλεισε λέγοντας ότι υπάρχει πεδίο συνεννόησης. .

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx