Ακύρωσε την επίσκεψη στην Τουρκία ο Μάας – Μόνο Αθήνα και Λευκωσία

Υποχρεωτικός εμβολιασμός και στην Γερμανία

Συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών, Χάικο Μάας, θα έχει την Τρίτη, 13 Οκτωβρίου, στις 19:00, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Χάικο Μάας αναπροσάρμοσε το πρόγραμμά του καθώς, σύμφωνα με το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, δεν θα επισκεφθεί τελικά την Τουρκία, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Αποφασίσθηκε να επισκεφθεί κατ΄αρχήν τη Λευκωσία (πρωί της Τρίτης) όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και θα έχει συνάντηση και με τον ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη. Στη συνέχεια θα βρεθεί αυθημερόν στη χώρα μας για να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

Η απόφαση να μην επισκεφθεί την Τουρκία είναι σαφές μήνυμα για την NAVTEX αλλά και για το άνοιγμα των Βαρωσίων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι