Αλ Πατσίνο: “Πέθανα” για λίγο από κορονοϊό

Αλ Πατσίνο: “Πέθανα” για λίγο από κορονοϊό

Περιπέτεια υγείας που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή είχε ο 84χρονος ηθοποιός, Αλ Πατσίνο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε πως παραλίγο να πεθάνει από κορονοϊό, λέγοντας, μάλιστα, πως για κάποιο χρονικό διάστημα δεν είχε σφυγμό και μετά, όταν άκουσε τους γιατρούς να λένε “ΟΚ, επανήλθε”, κατάλαβε πως είχε για λίγο “σχεδόν” πεθάνει.

Αυτά αφηγήθηκε σε συνέντευξή του επ΄ευκαιρία της βιογραφίας του που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες. Όπως είπε είχε προσβληθεί από κορονοϊό το 2020, όταν ακόμα δεν υπήρχαν εμβόλια. Είχε πυρετό και παρουσίασε αφυδάτωση, οπότε νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο. Κάποια στιγμή εκεί οι γιατροί έχασαν τον σφυγμό του. «Είπαν ότι ο σφυγμός μου είχε χαθεί. Είσαι εδώ και μετά δεν είσαι εδώ. Σκέφτηκα: Ουάου, δεν έχεις καν αναμνήσεις. Δεν έχεις τίποτα. Παράξενο» είπε, μεταξύ άλλων, στους New York Times.

«Νόμιζα ότι βίωσα το θάνατο. Μπορεί και όχι, δεν είμαι σίγουρος. Βασικά δεν πιστεύω ότι πέθανα. Όλοι νόμιζαν ότι ήμουν νεκρός. Πώς θα μπορούσα να είμαι νεκρός; Πάντως δεν είδα λευκό φως ή οτιδήποτε άλλο. Αν πέθανα για λίγο, τότε δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Αυτή η εμπειρία μου προκάλεσε κάποιο υπαρξιακό προβληματισμό». Τα πρώτα συμπτώματα, όπως είπε, ήταν πυρετός και αφυδάτωση. Ξαφνικά και ενώ ήταν στο σπίτι του σταμάτησε να έχει σφυγμό. «Καθόμουν εκεί στο σπίτι μου και χάθηκα. Κάπως έτσι. Δεν είχα σφυγμό» περιέγραψε για να δηλώσει στη συνέχεια πως σοκαρίστηκε όταν άκουσε τους γιατρούς να λένε «επέστρεψε».

Tα απομνημονεύματα του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Αλ Πατσίνο με τίτλο «Sonny Boy» πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House. «Έγραψα το Sonny Boy για να αποτυπώσω όσα είδα και πέρασα στη ζωή μου. Ήταν μια απίστευτα προσωπική και αποκαλυπτική εμπειρία να αναλογιστώ αυτό το ταξίδι, τι μου έδωσε η υποκριτική και ποιους κόσμους μου άνοιξε. Ολόκληρη η ζωή μου ήταν ένα ταξίδι στο φεγγάρι και μέχρι στιγμής αισθάνομαι ότι υπήρξα πολύ τυχερός» ανέφερε ο ηθοποιός.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx