Αλλάζει ο αυριανός προγραμματισμός εμβολιασμών

Πρωτοβουλία της περιφέρειας Αττικής για Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Λόγω της κακοκαιρίας, το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου για την Αττική, θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι κανονικά, αλλά θα προγραμματιστεί εκ νέου το εμβόλιο όσων είχαν ραντεβού από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Πάντως σήμερα, παρά την αρχική απόφαση για αναβολή των σημερινών ραντεβού, αρκετοί έδωσαν το «παρών» και έκαναν το εμβόλιο κανονικά, ενώ το μεγάλο στοίχημα την Τρίτη ήταν να μην χαθούν δόσεις που αποψύχθηκαν. Για να μην πάει καμία δόση χαμένη, όσα αποψυχθούν και οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορέσουν να τα κάνουν λόγω καιρικών συνθηκών, θα χορηγούνται σε αστυνομικούς, σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους και σε κρατούμενους των φυλακών Κορυδαλλού και της Αμυγδαλέζας. Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους επισκέφτηκε σήμερα το απόγευμα το κατάστημα φυλακών Κορυδαλλού, στο πλαίσιο των εμβολιασμών που έλαβαν χώρα σε προσωπικό και κρατουμένους.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι