Αλλάζουν ωράριο τα φαρμακεία στη Θεσσαλονίκη λόγω κορονοϊού

Αλλάζουν ωράριο τα φαρμακεία στη Θεσσαλονίκη λόγω κορονοϊού

Αλλάζει από αύριο το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων του νομού Θεσσαλονίκης. Τα φαρμακεία θα είναι ανοιχτά σε συνεχές ωράριο καθημερινά από τις 8:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα. Μετά τις 4:00 μ.μ. θα λειτουργεί αυξημένος αριθμός εφημερευόντων φαρμακείων και εν συνεχεία, τη νύχτα, θα υπάρχουν όπως πάντα τα διανυκτερεύοντα.

Το ωράριο αυτό θα ισχύσει όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Διονύσιος Ευγενίδης είπε ότι η απόφαση τροποποίησης του ωραρίου επικυρώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  και ελήφθη ομόφωνα από το Δ.Σ. του Συλλόγου. Με το συνεχές ωράριο περιορίζονται στο μισό οι μετακινήσεις τόσο των πολιτών όσο και των φαρμακοποιών και των υπαλλήλων φαρμακειου, που είναι το ζητούμενο του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι