Άλλο ένα δραματικό τέλος σε δισεπίλυτα ζητήματα – Σκότωσε τη γιαγιά του

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Μία 75χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 25χρονο ψυχασθενή εγγονό της. Όλα διαδραματίσθηκαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στο Βύρωνα, όπου η ηλικιωμένη ζούσε με τον εγγονό της.

Ο νεαρός είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές, αλλά αυτή την περίοδο ήταν “έξω”. Πήρε ο ίδιος τηλέφωνο το 166 και ζήτησε ασθενοφόρο λέγοντας «η γιαγιά μου δεν μου μιλάει, δεν αναπνέει». Όταν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή.

Τους τελευταίους μήνες είχαν γίνει καταγγελίες από περιοίκους επειδή π 25χρονος χτυπούσε την γιαγιά του. Μόλις πριν από δύο μήνες, το Δεκέμβρη, η 75χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα. Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκο Καρακούκη, η άτυχη γυναίκα είχε τραύματα από χτυπήματα σε όλο της το σώμα. Τα χτυπήματα στον θώρακα ήταν εκείνα που προκάλεσαν τον θάνατό της. Δεν γνωρίζουμε αν ο 25χρονος έχει άλλους συγγενείς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version