Αλβανία: Νέες καθυστερήσεις στη χορήγηση της άδειας ορκωμοσίας του Μπελέρη

Αλβανία: Νέες καθυστερήσεις στη χορήγηση της άδειας ορκωμοσίας του Μπελέρη

Η γενική διεύθυνση φυλακών της Αλβανίας, που επρόκειτο να ανακοινώσει την απόφαση της σχετικά με τη χορήγηση άδειας ορκωμοσίας στο Φρέντη Μπελέρη για να παραστεί στο ευρωκοινοβούλιο την Τρίτη, ανέβαλε την απόφαση της για το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλβανικές αρχές προσπαθούν να κάνουν επικοινωνιακή διαχείριση ώστε να μην εμφανισθεί η απόφαση για την άδεια ορκωμοσίας του Μπελέρη ως αποτέλεσμα πιέσεων που ασκήθηκαν στην αλβανική κυβέρνηση. Μάλιστα, από τα Τίρανα διαρρέεται ότι οι αρμόδιοι κρατικοί αξιωματούχοι θέλουν να διασφαλίσουν ότι ο Φρέντι Μπελέρης θα επιστρέψει στις αλβανικές φυλακές.

Σημειώνεται ότι, η άδεια που έχει αιτηθεί ο Μπελέρης έχει διάρκεια από 15 έως 20 Ιουλίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι