Αμερικανικές ενισχύσεις καταφθάνουν στη Μέση Ανατολή λόγω Ιράν

Αμερικανικές ενισχύσεις καταφθάνουν στη Μέση Ανατολή λόγω Ιράν

«Αναπτύσσουμε πρόσθετα μέσα στην περιοχή για να ενισχύσουμε τις περιφερειακές προσπάθειες αποτροπής αλλά και για να προστατεύσουμε τις αμερικανικές δυνάμεις», ανέφερε ένας Αμερικανός αξιωματούχος του αμυντικού τομέα, ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία του.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πριν από τρεις ώρες ότι η απειλή να επιτεθεί το Ιράν στο Ισραήλ «είναι πολύ πραγματική και ότι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την άμυνα του Ισραήλ».

Η Ρωσία έχει ζητήσει από χθες από τους πολίτες τους να μην ταξιδεύουν στην Μέση Ανατολή εκτός κι αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Παρόμοιες συστάσεις ή ταξιδιωτικές οδηγίες έχουν εκδοθεί και από την Γαλλία, την Πολωνία και την Ινδία.

Οι ΗΠΑ έχουν ζητήσει από τους διπλωμάτες τους να μην μετακινούνται χωρίς λόγο στο Ισραήλ και να παραμένουν στα όρια της Ιερουσαλήμ, του Τελ Αβίβ και της Μπέρ Σεβά (πόλη στην έρημο Νεγκέμπ).

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι