Αν έχεις τύχη διάβαινε… – Τεράστιο δέντρο έπεσε δευτερόλεπτα μετά τη διέλευση οικογένειας

Αν έχεις τύχη διάβαινε… – Τεράστιο δέντρο έπεσε δευτερόλεπτα μετά τη διέλευση οικογένειας

Σε βίντεο που βρήκε από κάμερα ασφαλείας στο κάστρο της Νυπάκτου το nafpaktianews, φαίνεται μια οικογένεια να προβληματίζεται από ένα μεγάλο ασταθές δέντρο και να αποφασίζει να φύγει τρέχοντας. Δευτερόλεπτα μετά, το τεράστιο δέντρο όντως πέφτει.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία για να απομακρύνει τα μεγάλα κλαδιά που έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα αλλά και το δέντρο. Στην επιχειρηση απομάκρυνσης του δέντρου μετείχαν πάνω από δέκα άτομα και χρειάσθηκε γερανός για τη μεταφορά του κορμού του δέντρου. Ο δήμος δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το τμήμα που είναι αρμόδιο για ελέγχους της κατάστασης των δέντρων στον αστικό ή περιαστικό ιστό.

Στο επόμενο βίντεο το δέντρο απομακρύνεται. “Θύματα” έπεσαν ευτυχώς μόνον δύο ΙΧ.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι