Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης η Πρεβολαράκη – Έκλαψε στην απονομή

Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης η Πρεβολαράκη – Έκλαψε στην απονομή

Η Μαρία Πρεβολαράκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην πάλη

Η Μαρία Πρεβολαράκη νίκησε την Ρουμάνα Μπεάτρις Άνα στον τελικό των 53κ στην Μπρατισλάβα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 53 κιλών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης που διεξάγεται στην Μπρατισλάβα.

Αυτό ήταν για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, τη σπουδαιότερη αθλήτρια της ελληνικής πάλης, το πρώτο της χρυσό. Νίκησε σήμερα με 4-3 κι ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου «λυγίζοντας» από συγκίνηση στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Μπορείτε να δείτε την απονομή εδώ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx