Ανακαλούνται παρτίδες της σοκολάτας Oreo Lacta

Ανακαλούνται παρτίδες της σοκολάτας Oreo Lacta

Η εταιρεία Mondelez ανακοίνωσε ότι ανακαλεί προληπτικά ορισμένες παρτίδες της μπάρας σοκολάτας Oreo Lacta επειδή βρέθηκαν σε κάποια δείγματα ξένα σώματα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τα εξής: «Η Mondelēz Ελλάς Α.Ε., με απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή και έχοντας ως προτεραιότητα την άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της, με δική της πρωτοβουλία ανακαλεί προληπτικά στην Ελλάδα μεμονωμένη ποσότητα των παρακάτω παρτίδων (OSK0934651, OSK0934652 και με ημερομηνία ανάλωσης πριν από: 18/8/2024) του προϊόντος Μπάρας Σοκολάτας Oreo Lacta 37 γραμ. λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος (μικρού κομματιού πλαστικού)».

Η εταιρία, που ενημέρωσε και τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ),  τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ότι η ανάκληση δεν αφορά καμία άλλη παρτίδα του συγκεκριμένου προϊόντος, καθώς επίσης και κανένα άλλο προϊόν Oreo, Lacta, ή άλλη κατηγορία προϊόντων της Mondelēz Ελλάς Α.Ε.

Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν καλούνται προληπτικά να μην το καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το σημείο πώλησης με την απόδειξη αγοράς για επιστροφή χρημάτων. «Για οποιοδήποτε ερώτημα, οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη γραμμή εξυπηρέτησης στο 800-11-81111 (από σταθερό τηλέφωνο χωρίς χρέωση), όπου μπορούν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες», καταλήγει η εταιρική ανακοίνωση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι