Ανακοίνωση της ΝΔ για τον βανδαλισμό του πατρικού του πρωθυπουργού – Νέα συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα στο Σύνταγμα

Απεβίωσε ο στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Άγγελος Μπρατάκος

Με αφορμή τις επιθέσεις στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη, στα Χανιά και στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Χανίων, το κυβερνών κόμμα εξέδωσε ανακοίνωση.

«Οι υποστηρικτές του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα συνεχίζουν να προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη με τις τραμπούκικες ενέργειές τους. Σήμερα στόχος τους ήταν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Χανίων και το πατρικό σπίτι του Πρωθυπουργού στα Χανιά.

Οι διαρκείς επιθέσεις τους διεκδικώντας προνομιακή μεταχείριση για τον καταδικασμένο για 11 δολοφονίες, δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου ούτε τρομοκρατούνται, ούτε εκβιάζονται».

Νέα διαδήλωση υπέρ του Κουφοντίνα

Νέα συγκέντρωση υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιούν οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς και ζητούν την ικανοποίηση των αιτημάτων του.

Στη συγκέντρωση δίνουν το παρών η Πρωτοβουλία Δικηγόρων – Νομικών καθώς καθώς και μέλη αντιεξουσιαστικών οργανώσεων. Οι διαδηλωτές, που είναι γύρω στους χίλιους, βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματα και μπροστά τους έχουν παραταχθεί δυνάμεις της Αστυνομίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι