Ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ υπέστη 17χρονη

Ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ υπέστη 17χρονη

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το κορίτσι που ήταν αλλεργικό στα γαλακτοκομικά προϊόντα φέρεται να κατανάλωσε κατά τη διάρκεια του πρωινού στο ξενοδοχείο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βούτυρο.

Μία 17χρονη μαθήτρια που είχε πάει εκδρομή με το σχολείο της στο Ηράκλειο της Κρήτης, υπέστη ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ.

Η μαθήτρια κατέρρευσε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει το σχολείο της, ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ. Η 17χροννη διασωληνωμένη διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται, σύμφωνα με το cretalive.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι παρουσίασε αλλεργία σε τρόφιμο που κατανάλωσε.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το κορίτσι που ήταν αλλεργικό στα γαλακτοκομικά προϊόντα φέρεται να κατανάλωσε κατά τη διάρκεια του πρωινού στο ξενοδοχείο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βούτυρο. Εκδήλωσε αλλεργική αντίδραση και καθώς ήξερε ότι ήταν αλλεργική είχε μαζί της ένεση αδρεναλίνης, την οποία, όπως πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές, έκανε στον εαυτό της.

Ωστόσο, η 17χρονη υπέστη ανακοπή και παρά τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών συνοδών, αλλά και του γιατρού και των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο ξενοδοχείο, δεν κατέστη δυνατό να βοηθηθεί. Της τοποθετήθηκε ειδική μάσκα και διακομίστηκε στο Βενιζέλειο, όπου οι γιατροί την επανέφεραν στη ζωή. Για το περιστατικό έχουν ήδη ενημερωθεί οι γονείς της, οι οποίοι σπεύδουν στο Ηράκλειο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι