Ανάληψη ευθύνης για τον φάκελο – βόμβα στην πρόεδρο εφετών Θεσσαλονίκης και νέες απειλές

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για το νέο δικαστικό χάρτη της χώρας

Η αυτοαποκαλούμενη αναρχική ομάδα «Ένοπλη Απάντηση» ανέλαβε με ανάρτησή της, σε ιστοσελίδα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, την ευθύνη γα τον φάκελο – βόμβα που απεστάλη σε πρόεδρο Εφετών στη Θεσσαλονίκη.

Ο φάκελος εντοπίστηκε την περασμένη Δευτέρα και απενεργοποιήθηκε από πυροτεχνουργούς της ΕΛ.ΑΣ. Περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό με 480 γραμμάρια ζελατοδυναμίτιδα. Τις έρευνες για την υπόθεση ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

«Η τύχη δε θα είναι πάντα με το μέρος της» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση και προστίθεται ότι «όσο εύκολα έφτασε ο φάκελος – βόμβα στο γραφείο της, τόσο εύκολα μπορούν οι σφαίρες μας να βρουν το στόχο τους».

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι