Ανατίναξαν αυτοκίνητο δημοσιογράφου έξω από στούντιο στο Μαρούσι

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Έκρηξη σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Γιώργου Σφακιανάκη το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από στούντιο τηλεοπτικού σταθμού στο Μαρούσι. Ο ο δημοσιογράφος, τη στιγμή της εκκωφαντικής έκρηξης, συντόνιζε την εκπομπή «Αποδείξεις Live» που προβάλλεται στο Ε, με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Στουντίου. Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα. Ο δημοσιογράφος την ώρα της έκρηξης εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό. Έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx