Ανατροπή στην δολοφονία της 55χρονης στη Νέα Μάδυτο

Ανατροπή στην δολοφονία της 55χρονης στη Νέα Μάδυτο

Αν και οι πληροφορίες έφεραν ως δράστιδα της δολοφονίας της 55χρονης στη Νέα Μάδυτο Βόλβης την πεθερά του θύματος, έγινε γνωστό ότι δράστης ήταν ο 56χρονος εν διαστάσει σύζυγος. Ο δράστης φορούσε μακρύ μπουφάν με κουκούλα και κάποιοι μάρτυρες νόμισαν ότι ήταν γυναίκα. Ο άνδρας συνελήφθη και κρατείται.

Η άτυχη Ρομά γυναίκα είχε φύγει πριν από ενάμισι μήνα από τα Τρίκαλα, όπου ζούσε με την σύζυγό της και έμενε πλέον με τον αδελφό της στη Νέα Μάδυτο. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί σε ζαχαροπλαστείο. Η 55χρονη διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, αλλά καθώς τα τραύματά της κρίθηκαν σοβαρά, αποφασίστηκε η διακομιδή της στο “Ιπποκράτειο Νοσοκομείο” της Θεσσαλονίκης, όμως υπέκυψε κατά την μεταφορά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι