Αναβάλλεται η ενημέρωση από τον Στέλιο Πέτσα – Απεργία δημοσιογράφων

Ανοίγουν στις 10 Ιανουαρίου τα σχολεία – Περισσότερα τεστ

Η προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη, ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, αναβάλλεται λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων. Η απεργία έλαβε παράταση και θα λήξει στις 18:00 το απόγευμα.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των Διοικητικών Συμβουλίων των Ομοσπονδιών των δημοσιογράφων, η εξ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, μεταφέρεται για αύριο Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου, στις 12:30».

Σημειώνεται πως κατά την αυριανή του ενημέρωση ο κ. Πέτσας ενδεχομένως ανακοινώσεις τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης όσον αφορά στην σταδιακή άρση του lockdown. Συγκεκριμένα, αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά με το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια αλλά και τις εκκλησίες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι