Αναβλήθηκε η δίκη των τριών συλληφθέντων για τα επεισόδια στην πορεία για τα Τέμπη

Αναβλήθηκε η δίκη των τριών συλληφθέντων για τα επεισόδια στην πορεία για τα Τέμπη

Αναβλήθηκε εκ νέου η δίκη στο Αυτόφωρο των τριών συλληφθέντων για συμμετοχή στα επεισόδια της Θεσσαλονίκης κατά την πορεία με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, λόγω νοσηλείας του ενός στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σχετικό αίτημα είχε υποβάλλει ο συνήγορός του που ανέφερε ότι ο εντολέας του δεν αισθανόταν καλά από χθες – όταν αφέθηκε ελεύθερος μετά την πρώτη αναβολή και κατόπιν απόφασης των δικαστών – οπότε απευθύνθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου εισήχθη για περαιτέρω εξετάσεις.  Ο ίδιος κατήγγειλε ότι ο 19χρονος δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και τον θώρακα από αστυνομικό κατά την προσαγωγή του. Επιφυλάχθηκε δε, να υποβάλλει σχετική έγκληση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι