Αίσιο τέλος στην ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα

Έκρηξη σε εργοστάσιο εκρηκτικών στα Γρεβενά

Αίσιο τέλος είχε η κατάσταση ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου 34χρονος Αιγύπτιος άνδρας κράτησε όμηρο την 30χρονη Βουλγάρα πρώην σύντροφό του με την απειλή μαχαιριού, απειλώντας μάλιστα ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία με τις φιάλες υγραερίου που χρησιμοποιούσε για θέρμανση. Στο σημείο βρέθηκε μέσα σε λίγη ώρα ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ που φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην θετική έκβαση της υπόθεσης.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε επί της οδού Αλκιβιάδου και υπήρξε πολύ μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛΑΣ. Μάλιστα, στο σημείο βρέθηκε και πλήρωμα της Πυροσβεστικής προληπτικά, μήπως χρειαζόταν άμεση επέμβαση, ενώ έχει εκκενωθεί η πολυκατοικία. O νεαρός Αιγύπτιος φέρεται να πήγε αρχικά στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, αναγκάζοντάς την να τον ακολουθήσει στο δικό του διαμέρισμα, που είναι πιο χαμηλά, κοντά στην Αχαρνών, όπου και εξελίχθηκε το περιστατικό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι