Άνδρας βρέθηκε δολοφονημένος σε κανάλι

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Σε αγροτική περιοχή μεταξύ της Αμφίπολης και της Νιγρίτας Σερρών εντοπίστηκε το μεσημέρι το αυτοκίνητο 43χρονου άνδρα, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, ημέρα των γενεθλίων του.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητο βρέθηκε το πτώμα ενός άντρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, το οποίο οι αστυνομικές αρχές και ο ιατροδικαστής εικάζουν ότι ανήκει στον 43χρονο. Οι ιατροδικαστής είπε ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τα αίτια θανάτου όταν ανασυρθεί ο νεκρός από το κανάλι στο οποίο βρέθηκε και γίνει πλήρης εξέταση, αλλά με μια πρώτη εκτίμηση, ο άνδρας χτυπήθηκε με κάτι βαρύ στην πλάτη. Στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις από την Καβάλα και τις Σέρρες.

Οι γονείς και τα συγγενικά πρόσωπα του 43χρονου ηλεκτρολόγου, που έχει ένα ανήλικο παιδί, ανησύχησαν το Σάββατο επειδή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι