Λοβέρδος: «Δημοκράτες» η ονομασία του νέου κόμματος (video)

Ανδρέας Λοβέρδος: «Δημοκράτες» η ονομασία του νέου κόμματος (video),

«Δημοκράτες» ονομάζεται το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως ανακοίνωσε ο πρώην υπουργός σε βίντεο που ανάρτησε.

Σύμφωνα με το μήνυμά του, το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε στον Έβρο, πρόκειται για ένα κόμμα «πατριωτικό, λαϊκό, πολιτικά φιλελεύθερο, εκσυγχρονιστικό, ψηφιακό, μεταρρυθμιστικό, πολυσυνεκτικό»

Αναλυτικά:

«Συμπολίτες μου από τον Έβρο, εδώ που χτυπά δυνατά η καρδιά της Ελλάδας, εδώ που τα σύνορα μας είναι και σύνορα της Ευρώπης, ανακοινώνω την ίδρυση του κόμματος μας “Δημοκράτες”. Ένα κόμμα πατριωτικό, λαϊκό, πολιτικά φιλελεύθερο, εκσυγχρονιστικό, ψηφιακό, μεταρρυθμιστικό, πολυσυνεκτικό.

Είμαστε Έλληνες στην ονομασία μας για την Ενωμένη Ευρώπη και θα παλέψουμε και από εκεί για την πατρίδα μας, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρώπη των πολιτών.

Δεν ξεκινάμε τυχαία από εδώ. Στέλνουμε ένα μήνυμα από εδώ. Από ένα μετερίζι που οι Έλληνες φυλάνε Θερμοπύλες, που πρόσφατα το 2020 αποκρούσαμε μια απόπειρα εισβολής. Ένα μήνυμα φεύγει από εδώ και πηγαίνει σε όλους τους Ευρωπαίους. Ό,τι μόνο ενωμένοι και ασφαλείς θα παλέψουμε, θα αγωνιστούμε με επιτυχία για την αναγέννηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συμπολίτες μου με δυναμισμό, με μετριοπάθεια, με κοινή λογική εμείς οι Δημοκράτες ξεκινάμε τον αγώνα για την καλύτερη Ελλάδα που έχουμε μέσα μας».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι