Ανδρουλάκης: Θα μεγαλώσουμε τα όρια του ΠΑΣΟΚ – Λάθος οι παρασκηνιακές συγκολλήσεις κορυφής

Ανδρουλάκης: Θα μεγαλώσουμε τα όρια του ΠΑΣΟΚ – Λάθος οι παρασκηνιακές συγκολλήσεις κορυφής
Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, και νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή νέας ηγεσίας του κόμματος, στο Δημαρχείο Κερατσινίου, Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024. 'Ανοιξαν στις 7 το πρωί οι 950 κάλπες της εσωκομματικής ψηφοφορίας για την εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Οι κάλπες είναι προγραμματισμένο να κλείσουν στις 7 το βράδυ εκτός κι αν η αρμόδια επιτροπή του κόμματος (ΕΔΕΚΑΠ) αποφασίσει να δώσει παράταση εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχει ακόμη σημαντική προσέλευση ψηφοφόρων, ιδίως στα μεγάλα εκλογικά κέντρα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Όποιος σχεδιάζει παρασκηνιακά συγκολλήσεις κορυφής, έχει λανθασμένη προσέγγιση. Ποτέ δεν πέτυχαν και ούτε θα πετύχουν αυτές. Η μάχη είναι στην κοινωνία. Αν πείσουμε ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, αγκαλιάσουμε τις αγωνίες των πολιτών και δώσουμε λύση, τότε στην κοινωνία θα ανασυγκροτηθεί η δημοκρατική παράταξη», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Στόχος μου είναι να μεγαλώσουν τα όρια του ΠΑΣΟΚ για να εκφράσουμε πολιτικά, οργανωτικά και επικοινωνιακά τις μεγάλες προσδοκίες του ελληνικού λαού», είπε. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε περιδίνηση, η ΝΔ σε φθορά, οπότε τα δύσκολα είναι πίσω μας. Ο κόσμος πια δεν μας ρωτά με ποιον θα πάμε αλλά πότε θα κυβερνήσουμε και θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε ισάξια τη Νέα Δημοκρατία, για να αλλάξει κυβερνητική σελίδα και να έχουμε καλύτερες μέρες. Θα τον υπηρετήσω αυτό τον στόχο με όλες μου τις δυνάμεις, με όλους τους συνυποψηφίους μου και όλα μας τα στελέχη», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ερωτηθείς για την αξιοποίηση των συνυποψηφίων του, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι «θα είναι στην ομάδα κρούσης. Μαζί θα σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα. Όχι όμως μόνο αυτοί, γιατί δεν είναι μόνο να είσαι υποψήφιος για να έχεις ρόλο στα πράγματα. Ένας είναι ο στόχος μου. Πλέον οι προσδοκίες για το ΠΑΣΟΚ αλλάζουν. Ήταν άλλες το 2021 και νομίζω ότι ο σχεδιασμός μου σε ένα μεγάλο βαθμό πέτυχε στην Αυτοδιοίκηση, στις εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές. Έχω καταγράψει την κριτική και τις επισημάνσεις χιλιάδων ανθρώπων που χαιρέτησα και συνομίλησα αυτούς τους μήνες. Όντως έγιναν και λάθη, θα τα διορθώσουμε», είπε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx