Ανδρουλάκης: “Ξέρω γιατί με παρακολουθούσαν”

Συνάντηση Ανδρουλάκη-Ράμμου στην ΑΔΑΕ για τον φάκελο των υποκλοπών,

Στο ζήτημα της παρακολούθησής του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο 9o Οικονομικό Φόρουμ που πραγματοποιείται στους Δελφούς. Όπως είπε ξέρει γιατί τον παρακολουθούσαν, όμως δεν έχει ενημερωθεί από τον κ. Χρήστο Ράμμο κι ας βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, καθώς ήταν και οι δύο παρόντες στο Φόρουμ.

Εξάλλου ο κ. Ράμμος δεν έχει πάρει στα χέρια του το σχετικό φάκελο από την ΕΥΠ. Ο κ. Ράμμος δήλωσε χθες στους Δελφούς ότι θα τηρηθεί κατά γράμμα η απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε ότι είναι παράνομο να μην ενημερώνεται εκ των υστέρων αυτός που παρακολουθείται, αλλά δήλωσε παράλληλα ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνεδριάσει η ολομέλεια της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ). Υπάρχει και το τυπικό σκέλος της καθαρογραφής της απόφασης του ΣτΕ και της επίδοσής της. Υπενθυμιζεται ότι ο κ. Ράμμος υπήρξε δικαστής και αντιπρόεδρος του ΣτΕ προτού αναλάβει επικεφαλής της ΑΔΑΕ.

Σχετικά με αυτό το θέμα, ο κ. Ανδρουλακης επισκέφθηκε την ΑΔΑΕ προ ημερών και συζήτησε με τον κ. Ράμμο, από τον οποίο ζήτησε επίσπευση των διαδικασιών. Σήμερα στους Δελφούς ο κ. Ανδρουλάκης είπε: «Ξέρω το λόγο που με παρακολουθούσαν, το αποκαλύπτουν οι ημερομηνίες. Η παρακολούθηση μου άρχισε μόλις ξεκίνησε η προεκλογική μου εκστρατεία και τελείωσε τέσσερις μέρες μετά την εκλογή μου. Είναι προφανές ότι με παρακολουθούσαν για την προσπάθειά μου να ηγηθώ της παράταξής μας. Ψάχνω τώρα τον λόγο – φερετζέ για να συνεχίσω τον δικαστικό μου αγώνα γιατί κάποιοι πρέπει να πληρώσουν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να καταδικαστούν αυτοί που προσέβαλαν την Ελλάδα μας, τη δημοκρατία μας».

 

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι