Ανδρουλάκης: Καταστρέψανε τον φάκελο μου

Ανδρουλάκης: Καταστρέψανε τον φάκελο μου

Από το βήμα της ειδικής συνεδρίασης της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Κυριακού Μητσοτάκη. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διχάζει τον ελληνικό λαό» είπε και σημείωσε πως «οι αυθαιρεσίες των κυβερνήσεων πρέπει να σταματήσουν».

Ανέφερε ότι ο φάκελός του καταστράφηκε την ίδια μέρα που ενημερώθηκε η ανεξάρτητη αρχή για την καταγγελία του. Είπε επίσης πως ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια με νόμιμο και διαφανή τρόπο. «Μπορεί, λοιπόν, ο πρωθυπουργός ως προϊστάμενος της ΕΥΠ να άρει το απόρρητο και να γίνει γνωστός ο ρόλος της παρακολούθησής μου», είπε.

Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι δεν είναι προσωπικό ζήτημα αλλά διαφάνειας και δημοκρατίας και υπογράμμισε: «Ο έλεγχος των ΜΜΕ, η παγίδευση πολιτικών αντιπάλων και η εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης δεν έχουν θέση στην Ευρώπη. Δεν είναι ευρωπαϊκός τρόπος ζωής. Αυτό δεν είναι κράτος δικαίου. Χρειαζόμαστε νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο που να προστατεύει τους Ευρωπαίους πολίτες από τις αυθαιρεσίες των κυβερνήσεων».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι