Ανεμοστρόβιλος διέλυσε σπίτι στη Βάρη – Η στέγη βρέθηκε στα καλώδια της ΔΕΗ

Ανεμοστρόβιλος διέλυσε σπίτι στη Βάρη – Η στέγη βρέθηκε στα καλώδια της ΔΕΗ

Τρομερή καταστροφή σε οικία, αλλά ευτυχώς χωρίς θύματα, προκάλεσε ανεμοστρόβιλος στη Βάρη

Ανεμοστρόβιλος άφησε άστεγη εξαμελή οικογένεια στη Βάρη καθώς “σήκωσε” τη στέγη και προκάλεσε ζημίες. Τεμάχια της στέγης βρέθηκαν στα καλώδια της ΔΕΗ. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Διοικητής του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Σωτήρης Κακλέας, αναφέρει: «Ο ανεμοστρόβιλος ή επίσημα αεροδίνη, είναι ένα μικρής έκτασης μετεωρολογικό φαινόμενο μικρής χρονικής διάρκειας.

»Αποτέλεσμα της καταστροφικής του δράσης ήταν χθες το βράδυ στην περιοχή της Βάρης μια οικογένεια έξι ατόμων να μείνει άστεγη. Ευτυχώς δεν τραυματίστε κανένας και οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος». Δεν έχουμε μπορέσει να μάθουμε πού βρισκόταν η οικογένεια στη διάρκεια του φαινομένου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι