Ανήλικος μαχαίρωσε δέκα φορές τον πατριό του

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Ένας ανήλικος επιτέθηκε με μαχαίρι στον πατριό του χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Όταν το αγόρι συνελήφθη, είπε ότι ο 36χρονος πατριός του χτυπούσε την 43χρονη μητέρα του. Η αστυνομία τελικά συνέλαβε και το αγόρι και τον πατριό. Ο δεύτερος εξακολουθεί να νοσηλεύεται, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, παρότι έφερε δέκα μαχαιριές.

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Πυλαίας. Το κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δέχτηκε, συγκεκριμένα, από γείτονες μια καταγγελία ότι ακούγονταν φωνές και ότι σημειωνόταν σοβαρό επεισόδιο σε μια οικογένεια στις 23:00 τη νύχτα του Σαββάτου.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν το αγόρι να  κινείται ύποπτα σε κοντινή απόσταση και όταν του ζήτησαν να σταματήσει, εκείνο άρχισε να τρέχει. Τελικά, το αγόρι –που δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος– συνελήφθη σχεδόν αμέσως και ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον πατριό του επειδή χτυπούσε την 43χρονη μητέρα του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι