Άννα Διαμαντοπούλου: “Δεν θα δώσω κατεύθυνση στους πολίτες, ο καθένας θα κρίνει”

Άννα Διαμαντοπούλου: “Δεν θα δώσω κατεύθυνση στους πολίτες, ο καθένας θα κρίνει”
Η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Άννα Διαμαντοπουλου μιλάει στην κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024. Την ερχόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής πρόκειται να προσέλθουν στις κάλπες, που θα στηθούν πανελλαδικά, για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος, μεταξύ έξι υποψηφίων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Σε δηλώσεις προέβη η Άννα Διαμαντοπούλου, έπειτα από τις συναντήσεις της με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα.

Η Α. Διαμαντοπούλου είπε, μεταξύ άλλων, πώς ήταν πολύ σημαντική για την επόμενη ημέρα και το κίνημα η συνάντηση με τους δύο. «Αποτυπώθηκε την Κυριακή μια νέα ανθρωπογεωγραφία, χρειάζεται συνέδριο ανασυγκρότησης. Δεν θα δώσω κατεύθυνση στους πολίτες, ο καθένας θα κρίνει. Προσωπικά έχω καταθέσει τις θέσεις μου. Πάμε ξανά κάλπες, να ψηφίσουν ότι θέλουν οι πολίτες», υπογράμμισε η κ. Διαμαντοπούλου.

Διέψευσε κατηγορηματικά αν συζήτησε με τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας κάποιο ρόλο της στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ την επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών.Όπως τόνισε «κανένας ρόλος, καμία τέτοια συζήτηση. Θα είμαι εδώ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx