Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή τα σούπερ μάρκετ: Το ωράριο λειτουργίας

Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή τα σούπερ μάρκετ: Το ωράριο λειτουργίας

Το δικαίωμα να είναι ανοιχτά αυτή την Κυριακή (20/12) έχουν τα σούπερ μάρκετ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες χωρίς να υπάρχουν φαινόμενα συνωστισμού. Το άνοιγμά των σούπερ μάρκετ την Κυριακή γίνεται στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου που τίθεται σε εφαρμογή κάθε χρόνο τέτοια ημέρα.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα λειτουργεί την Κυριακή 20/12 από τις 09:00 έως τις 19:00. Τα καταστήματα των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 20/12 από τις 11:00 έως τις 20:00. Ανοιχτά θα είναι και τα MyMarket την Κυριακή 20/12 με ωράριο 09:00 με 19:00. Τα καταστήματα των σούπερ μάρκετ Μασούτης θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 20/12 από τις τις 09:00 έως τις 19:00. Ανοιχτά θα είναι και τα καταστήματα Lidl, ωστόσο, το ακριβές ωράριο τους δεν έχει γίνει γνωστό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι