Ανοίγει το εμπόριο σε Αχαΐα και Θεσσαλονίκη – Πάσχα;

Με 158 ψήφους υπέρ πέρασε ο προϋπολογισμός

Την απόφαση να εισηγηθούν να ανοίξουν τα καταστήματα στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη με click away έλαβαν σήμερα οι ειδικοί.  Έκριναν ότι στην Κοζάνη δεν πρέπει να ανοίξουν προς το παρόν πάντως.

Σε ό,τι αφορά στην Αχαΐα οι ειδικοί έκριναν ότι ειναι βελτιωμένη η επιδημιολογικη εικόνα. Σε αυτήν αλλά και στην Θεσσαλονίκη,έκριναν ότι η κατάσταση είναι τόσο βελτιωμένη, ώστε εισηγήθηκαν να ανοίξουν και τα καταστήματα του ΟΠΑΠ. Δεν δέχτηκαν πάντως να ανοίξουν τα υπερκαταστήματα και τα εμπορικά κέντρα. Όσο για το αν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις το Πάσχα, οι σχετικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν λίγο πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς οι ειδικοί θέλουν να έχουν τότε μια πιο σαφή εικόνα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι